Ф С АГРО

Ф С АГРО

ул. Борисова 52 ет. 5
Русе,
България
25.9543616
43.841941
UserLikes
Име: Ф С АГРО
Адрес: Русе, ул. Борисова 52 ет. 5
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://fs-agro.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на едро - агрохимически препарати
Дейност:

Търговия на едро - агрохимически препарати

Ключови думи: търговия с препарати за растителна защита, препарати, препарати за растения, търговия на препарати, торове

Ф С АГРО

За нас

Ф+С Агро ООД е търговско дружество, основано през 2001 г. с адрес на управление гр.Русе ул.Борисова № 52 ет. 5.
Дружеството извършва търговия с препарати за растителна защита, торове, семена, зърно и горива, осигурява на земеделските производители консултантски услуги и съхранение на зърно в собствено зърнохранилище и публичен склад, както и издаване на складови записи.


Фирмата притежава всички необходими лицензи и разрешителни за упражняване на дейностостите си. Планове и стратегии за реализация в бъдещ период. Основен приоритет на дружеството е увеличаване обема на търговската дейност и качествено обслужване на земеделските производители. Като поредна спъпка в тази насока, Ф+С-Агро ООД е в процес на сертификация по системите за качество - HACCP и ISO 9001. Друго основно предимство, което налага Ф+С Агро ООД на пазара на този род стоки, е доверието, което се изгражда при осъществяваните контакти, както със земеделските производители, така и с контрагентите, на които дружеството е доставчик.


Структура на управителното тяло:
Решенията на дружеството се вземат на Общо събрание на съдружниците. Дружеството се управлява от Светльо Стойчев и Свилен Стефанов заедно и поотделно.
Светльо Стойчев е с висше агрономическо образование-специалност полевъдство, второ висше - специалност Растителна защита.
Свилен Стефанов е с висше агрономическо образование-специалност полевъдство, второ висше - специалност Растителна защита.





 

Открийте ни в Google+